Vuosi 2017 jo pitkällä,

eikä kirjoituksia ole ilmaantunut lainkaan.

kesä2017

Tämä ei tarkoita missään tapauksessa sitä, että meillä oltaisiin eletty hiljaiseloa, vaan päinvastoin – meillä on pidetty kiirettä monella tapaa!

Kevät meni jahtireissuilla. Hertta oli tarkoitus astuttaa maaliskuussa, mutta astutus ei onnistunut. Siispä meille iski himo päästä kuitenkin agilityn arvokisoihin, ja tahkosimme koko kevään sitten tuloksia.

Kunto oli hieman retuperällä, mutta yritettiin senkin kanssa perustekniikkaa edes vääntää. Löysimme tien uudelle valmentajalle Saija Mustoselle, ja yhtäkkiä monta palasta tuntui loksahtavan paikoilleen! Nousimme keväällä kolmosiin ja heti ensimmäisissä kisoissa Kunto näytti mistä puusta on tehty voittaen pari sertiä.

Kesä on sitten toivuttu kisarupeamasta ja mietitty tulevaa kautta. Hertta on nyt astutettava, jos sen mielii vielä astuttamaan, joten syksyllä se jää mammalomalla, jos kaikki menee putkeen. Urosvalintakin alkaa olla jo selvää kauraa edellisen kierroksen jäljiltä.

Kunto saa sitten täyttää saappaita talven ajan. Katsotaan mihin poika yltää. Se on varsin poikamainen vielä, oikea forrestgump ikuisen hyvän tuulensa kanssa. Välillä se jo väläyttää varsin hyviä otteita, mutta kyllä siinä vielä näkyy nuoren miehen kokemattomuuskin.

Yritän syksyllä päivitellä kuulumisia useammin!

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: